088 - 120 34 00

Wegener lanceert Reisradarnl

Mediaconcern Wegener lanceert ReisRader in opvolging van JobTrack en AutoTrack ReisRadar is opgezet met hulp van meerdere grote reisaanbieders Op de nieuwe site kunnen bezoekers binnen 1 website hun vakantie zoeken en meteen boeken

Mediaconcern Wegener lanceert ReisRader in opvolging van JobTrack en AutoTrack. ReisRadar is opgezet met hulp van meerdere grote reisaanbieders. Op de nieuwe site kunnen bezoekers binnen 1 website hun vakantie zoeken en meteen boeken. Bovendien worden dagelijks reisverhalen, reistips en nieuws toegevoegd waardoor de bezoeker zich breed kan orienteren.

Door de samenwerking met Zoover.nl beschikt ReisRader bovendien over bijna 400.000 persoonlijke beoordelingen en ruim 100.000 accomodaties over de hele wereld. Door de samenwerking verschijnen nieuwe beoordelingen ook meteen op ReisRadar.nl.

In ReisRadar participeert een aantal gerenommeerde reisorganisaties waaronder OAD Reizen, Hotelplan, Neckermann Reizen, Vrij Uit, Sudtours Vliegvakanties, Sunair Vakanties, Sky International Tours, Girassol Vakanties, Isropa Reizen en DTI Travel. De meeste van deze organisdaties hebben hun reisaanbod reeds gekoppeld aan ReisRadar. Zowel de bouw van de website als de database-koppelingen met de participerende reisorganisaties, liggen in handen van ICT-partner TSI Solutions.

Bron: Emerce.nl

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners