088 - 120 34 00

Wegener en Onetomarket spreken op Internet Marketing Expo 2008

Op 8 februari jl vond in Reykjavik de conferentie Internet Marketing Expo 2008 plaats De conferentie werd dit jaar georganiseerd door Nordic eMarketing in samenwerking met Arvakur Publishing Onetomarket en Wegener MediaVentions hielden hier op uitnodiging een presentatie met het doel bezoekers deelgenoot te maken van hun ervaringen op het gebied van Search Engine Optimalisatie

Op 8 februari j.l. vond in Reykjavik de conferentie Internet Marketing & Expo 2008 plaats. De conferentie werd dit jaar georganiseerd door Nordic eMarketing in samenwerking met Arvakur Publishing. Onetomarket en Wegener MediaVentions hielden hier op uitnodiging een presentatie, met het doel bezoekers deelgenoot te maken van hun ervaringen op het gebied van Search Engine Optimalisatie.

Namens Wegener MediaVentions was Hubert Diemel, Marktanalist, aan het woord. In zijn presentatie maakte hij aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden duidelijk op welke manier Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) een bijdrage kunnen leveren aan het bedrijven van succesvolle online sales.

Succesfactor is volgens Diemel de realisatie van groot bereik op de Wegener websites. Bereik betekent namelijk dat je beschikt over klanten, en klanten leveren geld op. Sinds 2007 helpt Onetomarket Wegener NieuwsMedia en Wegener MediaVentions met het vergroten van traffic op de regionale Wegener nieuwssites en websites als Autotrack.nl. Dit doet zij door technische optimalisatie en strategische consultancy te leveren. Door de toepassing van SEO en linkbuilding is het verkeer naar en tussen de Wegener websites sinds die tijd aanzienlijk toegenomen.

Foto-onderschrift: De sprekers op de conferentie. Naast SEO en SEA kwamen ook onderwerpen als Webanalytics en de sturende rol van Key Performance Indicators uitgebreid aan bod.

De vooruitzichten op verdere toename van traffic zijn gunstig vanwege de lancering van een nieuwe en verbeterde formule van de zeven Wegener nieuwssites (begin maart 2008). De nieuwssites zijn geheel geoptimaliseerd voor search engines en maken optimaal gebruik van de uitgebreide linkbuilding mogelijkheden van het online Wegener netwerk.

Wegener zal in het kader van het Pan-Europese Mecom netwerk verdere aansluiting zoeken bij SEO-activiteiten, om zodoende de ranking van haar websites binnen search engines verder te optimaliseren.

Auteur: Hubert Diemel, Wegener MediaVentions

Wilt u de presentatie zien? KLIK HIER.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners