088 - 120 34 00

Wegener Dagbladen Multimedia zet zoekmachinemarketing strategisch in om in de top van online nieuwsaanbieders te komen

Wegener Dagbladen Multimedia heeft online marketingbureau Onetomarket geselecteerd om succesvol te zijn in het aanbieden van redactionele content in de verschillende zoekmachines De websites van Wegener die zeven dagbladen en 16 dorpspleinen omvatten richten zich op locale doelgroepen en bieden nieuws uit en interactie voor de regionale bevolking in een groot deel van Nederland Met de gekozen internetstrategie wil Wegener een top 3 online nieuwsaanbieder worden

Wegener Dagbladen Multimedia heeft online marketingbureau Onetomarket geselecteerd om succesvol te zijn in het aanbieden van redactionele content in de verschillende zoekmachines. De websites van Wegener, die zeven dagbladen en 16 dorpspleinen omvatten, richten zich op locale doelgroepen en bieden nieuws uit en interactie voor de regionale bevolking in een groot deel van Nederland. Met de gekozen internetstrategie wil Wegener een top 3 online nieuwsaanbieder worden.

Search Engine Marketing
Zowel de websites van de dagbladen als die van de dorpspleinen, maar ook andere sites van Koninklijke Wegener N.V., dienen prominent in de zoekresultaten aanwezig te zijn. Om dit te realiseren heeft Wegener Dagbladen Multimedia na een uitgebreide pitch gekozen voor online marketingbureau Onetomarket. “Wegener Dagbladen Multimedia wil een topspeler zijn in het nieuwsaanbod op internet. Een goede vindbaarheid vanuit de zoekmachines is hierbinnen een strategisch aspect. De keuze is op Onetomarket gevallen vanwege de algehele online marketing expertise en vanwege de enorme passie voor zoekmachinemarketing”, aldus Joep Widdershoven project manager bij Wegener.

Over Wegener
Wegener is de grootste uitgever van regionale dagbladen en huis-aan-huiskranten in Nederland. Dagelijks bezorgt Wegener 7 regionale dagbladen met een oplage van circa 845.000 exemplaren in een groot deel van Nederland, die iedere dag door gemiddeld 2,7 miljoen personen worden gelezen. Wekelijks produceert Wegener ruim 200 nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten met een gezamenlijke oplage van circa 7 miljoen exemplaren per week. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert Wegener internetproducten met een miljoenenbezoek en levert Wegener grafische producten en diensten.

Over Onetomarket
Onetomarket is een innovatief en toonaangevende speler op het gebied van online marketing. Het bureau verzorgt zoekmachine-, email- en advertising campagnes op internet.
Vanaf 1999 ondersteunt het bureau vele organisaties bij het realiseren van commerci

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners