088 - 120 34 00

Warm weer leidt tot webshoppen

Het langdurige warme weer is goed voor de online verkoop zo blijkt uit cijfers van Central Point Europe online verkoper van computerproducten

Het langdurige warme weer is goed voor de online verkoop, zo blijkt uit cijfers van Central Point Europe, online verkoper van computerproducten. Sinds de start van de eerste hittegolf van eind juni bezochten dertig procent meer mensen de website van het bedrijf dan in de maanden daarvoor. Bovendien wordt in vergelijking met vorige zomers twintig procent meer omzet geboekt.

Central Point noemt deze cijfers opmerkelijk, omdat in voorgaande jaren in de zomer juist vijftien procent minder mensen de website bezochten. “Veel ondernemers en consumenten stappen met dit weer liever niet in de auto om spullen te gaan kopen”, aldus directeur Brian Speelman. “Het is veel aantrekkelijker om de producten te laten bezorgen. Eigenlijk helpt het weer ons mee om de voordelen van online bestellen aan te tonen”. De meest bestelde producten sinds de start van het warme weer zijn geheugens voor digitale camera’s, notebooks en kleurenlaserprinters, zo meldt Central Point.

Bron: www.digitailing.nl

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners