088 - 120 34 00

Vrouwen winkelen steeds meer online

Steeds meer vrouwen shoppen online Uit Duits onderzoek van EUPD-Research in opdracht van online-betaaldienst Paypal blijkt dat het percentage vrouwen dat online shopt in tien maanden gestegen is van 503 procent tot 526 procent

Steeds meer vrouwen shoppen online. Uit Duits onderzoek van EUPD-Research in opdracht van online-betaaldienst Paypal blijkt dat het percentage vrouwen dat online shopt in tien maanden gestegen is van 50,3 procent tot 52,6 procent.

‘De stijging van het aantal vrouwelijke online consumenten hangt samen met het steeds groter wordende online assortiment’, zegt Roland Fesenmayr, voorzitter van de vakgroep E-Commerce bij het Bundesverband Digitale Wirtschaft (BVDW). Het web zou nog veel potentieel bieden voor de verkoop van levensmiddelen. Volgens Fesenmayer is de omzet hiervan nu 120 miljoen euro bij onze oosterburen. Voor 2007 verwacht men een gezamenlijke online omzet van 18 tot 19 miljard euro. Fesenmayer: ‘Het potentieel schatten we boven de 100 miljard euro.’ Dat betekent dat nog geen 20 procent van het potentieel op dit moment benut wordt.

Bron: Twinkle Magazine

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners