088 - 120 34 00

Veelgebruikers internet kopen vaak online

Ruim 80 procent van de consumenten die meer dan 11 keer per week online zijn koopt producten online Eenzelfde percentage 84 procent doet online onderzoek naar potentiele aankopen

Ruim 80 procent van de consumenten die meer dan 11 keer per week online zijn, koopt producten online. Eenzelfde percentage (84 procent) doet online onderzoek naar potentiele aankopen. De nieuwe generatie digitale consumenten zorgt voor een transformatie in de digitale communicatie, menen de onderzoekers van Universal McCann.

`We kunnen niet langer simpelweg onze berichten aan een massapubliek richten en hopen dat we qua bereik onze doelen halen`, zegt David Cohen, de auteur van het onderzoeksrapport.
Het onderzoek ondervroeg 1000 respondenten (veel gebruikers) om zo de impact van nieuwe media op communicatie en adverteren te achterhalen.

Heavy users
De meeste `nieuwe digitale consumenten` bevinden zich onder de zogenaamde `Heavy users`. Heavy users gaan wekelijks meer dan 11 keer online. Volgens de onderzoekers vallen bijna 100 miljoen Amerikanen in die categorie, bijna een derde van de Amerikaanse bevolking. De respondenten – allen tussen de 16 en 49 jaar – werd gevraagd welke nieuwe technologie

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners