088 - 120 34 00

Veel Nederlanders regelmatig online

Een studie naar het internet gebruik van Europeanen gister gepubliceerd door de European Interactive Advertising Association EIAA laat zien dat 81 van de Nederlanders regelmatig wekelijks op het internet actief zijn

Een studie naar het internet gebruik van Europeanen, gister gepubliceerd door de European Interactive Advertising Association (EIAA), laat zien dat 81% van de Nederlanders wekelijks op het internet actief zijn.

Oftewel, 11 miljoen inwoners van Nederland gebruiken met regelmaat het internet. Dit ligt ver boven het Europese gemiddelde van 57%. Niet alleen ligt Nederland ver voor op het gemiddelde, het is ook meteen het hoogste percentage van heel Europa.

Met name vrouwen en de leeftijdsgroep van 55 plussers zorgen voor het hoge percentage van internetgebruikers. Ten opzichte met 2006 is het aantal 55 plussers die online te vinden zijn met 11% gestegen. Ook het aantal vrouwen dat op het internet actief is steeg met 11%

De populairste bezigheden zijn het gebruik maken van zoekmachines (93%), e-mailen (92%) en het gebruiken van sociale netwerken zoals Hyves (40%).

Bron:
Admanager

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners