088 - 120 34 00

Twee conferenties twee werelden

Enkele weken geleden mocht ik namens Onetomarket spreken op een tweetal conferenties De eerste was A4UExpo in Londen voornamelijk gericht op affiliate marketers maar met als onderdeel van het programma ook een Search Engine Strategies track de tweede was SMX Stockholm

Enkele weken geleden mocht ik namens Onetomarket spreken op een tweetal conferenties. De eerste was A4UExpo in Londen, voornamelijk gericht op affiliate marketers maar met als onderdeel van het programma ook een Search Engine Strategies track, de tweede was SMX Stockholm.

A4UExpo
Ik was een van de panelleden op dag 1 tijdens het panel “Extreme SEO Q&A”. Tijdens dit panel mocht het publiek een uur lang vragen stellen over allerlei SEO issues. Allerlei issues kwamen naar boven: van “hoe om te gaan met hosting en domeinnamen als je in andere landen SEO wil doen?”, tot vrij technische vragen als “hoe verberg ik mijn affiliate links?”.

Een van de onderwerpen waar we wat langer over discussieerden was of je een nieuwe campagne nog wel met een nieuw domein moet beginnen. Aangezien affiliate marketers vaak zo snel mogelijk geld uit hun domeinnaam willen halen, en zelden aan branding doen, heeft het voor hen niet veel zin om een nieuwe domeinnaam te registreren. Een oud domein kopen, wat al enige geschiedenis in Google heeft, kan dan een prima oplossing zijn die veel sneller tot resultaat leidt.

Het hele congres was het heel duidelijk dat affiliate marketers continu nieuwe technieken en idee

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners