088 - 120 34 00

Toading en Onetomarket

Exclusieve samenwerking Onetomarket en Toading brengt Search Engine Advertising op een hoger plan

Bedrijven die een diep of snelmuterend assortiment online aanbieden kunnen nu, door het gebruik van de technologie van Toading, Search Engine Advertising geautomatiseerd en zeer gericht inzetten. Zowel de toename van de conversie als ook de realiseerbare kostenbesparing zullen voor veel bedrijven een aantrekkelijke propositie vormen.

De Toading technologie is gebaseerd op een koppeling tussen de productendatabase en de programma’s waarmee advertenties voor de zoekmachines worden samengesteld. Een belangrijk voordeel van Toading is dat producteigenschappen geautomatiseerd worden verwerkt in de advertenties en keywords. In de specifieke advertenties die op deze wijze worden samengesteld komt het aanbod duidelijk naar voren en dit draagt zorg voor de eerder genoemde conversie toename.

Toading is het eerste en enige bedrijf dat dynamische data inzet bij het vervaardigen van online advertenties (in Google en Overture). Hiervoor werd het bedrijf genomineerd voor de Search Engine Marketing Award.

Voor veel huidige en toekomstige opdrachtgevers van Onetomarket is toepassing van de techniek van Toading een belangrijke ontwikkeling. “Online retailers in het algemeen en daarnaast online aanbieders binnen de reisbranche, zakelijke – en financi

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners