088 - 120 34 00

Succesvolle lancering nieuwe website Mens Relatie

Mens Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling Ruim 75 van de ingeschrevenen vindt binnen het jaar een levenspartner Onetomarket verzorgt voor Mens Relatie oa de Adwords-campagnes SEA Deze samenwerking is zeer succesvol gebleken gezien de goede conversieresultaten die hieruit voortkomen Donderdag 15 november is de nieuwe website van Mens en Relatieonline gegaan met zeer hoge resultaten van dien

Mens & Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. Ruim 75% van de ingeschrevenen vindt binnen het jaar een levenspartner. Onetomarket verzorgt voor Mens & Relatie o.a. de Adwords-campagnes (SEA). Deze samenwerking is zeer succesvol gebleken, gezien de goede conversieresultaten die hieruit voortkomen. Donderdag 15 november is de nieuwe website van Mens en Relatieonline gegaan met zeer hoge resultaten van dien.

Met het moderne design en aansprekende content is deze site een hele verbetering vergeleken met de vorige website. Dit was ook direct terug te zien in de resultaten; de conversieresultaten waren al erg goed, met gemiddeld veel conversies tegen een lage CPA. Desondanks steeg het gemiddelde aantal conversies in de Adwords-campagne met het online gaan van de nieuwe site direct met 58 %, terwijl de CPA met 54% daalde! Het betreft hier de gemiddelde conversieresultaten van 1 t/m 14 november, vergeleken met 15 t/m 18 november.

Dit bewijst maar weer eens dat een goede website van zeer groot belang is bij het realiseren van een effectieve online marketing campagne.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners