088 - 120 34 00

Sitestat Professional bij Onetomarket

Gjalt Jellesma is als een van de eersten geaccrediteerd als Sitestat Professional. Het nieuwe progamma en bijbehorende examen zijn door Nedstat in het leven geroepen om een beter samenwerking aan te gaan met partners en bureaus. Tegelijkertijd onstaat er zo een betere interactie, en kunnen bedrijven als Onetomarket beter ondersteuning bieden aan gebruikers van Sitestat.

Eind April vond een driedaagse training plaats, waarvoor een selecte groep van zo’n 10 mensen was uitgenodigd. Hierin konden de deelnemers kennis maken met het bedrijf, de filosofie en de plannen voor de toekomst. Tijdens de training zelf was er volop ruimte om te werken met Sitestat, kregen de deelnemers een kijkje in de keuken en was er ruimte voor discussie.

Afgelopen week was er dan het examen, waarbij duidelijk serieus over de vragen was nagedacht. Er was zowel kennis van Analytics in het algemeen, configuratie, implementatie als gebruik nodig om de test succesvol af te kunnen ronden.

Webanalist Saskia Dikmans was helaas op vakantie, en kon niet aanwezig zijn. Zij zal de training in juni gaan volgen. Bij het hebben van twee gecertificeerde werknemers krijgt het bedrijf de status van Nedstat Authorised Partner.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners