088 - 120 34 00

Sessie over trends en ontwikkelingen in Search Engine Marketing zeer geslaagd

De door Onetomarket georganiseerde Keeps you ahead Search sessie van 7 maart jongstleden is door de aanwezigen erg goed gewaardeerd In deze sessie werd uitgebreid stilgestaan bij de rol en de ontwikkelingen van de zoekmachines met een eigen engine Daarnaast is aandacht besteed aan het effect van zoekmachinemarketing op andere on- en offline media

De door Onetomarket georganiseerde “Keeps you ahead Search sessie” van 7 maart jongsleden is door de aanwezigen erg goed gewaardeerd. In deze sessie werd uitgebreid stilgestaan bij de rol en de ontwikkelingen van de zoekmachines met een eigen engine. Daarnaast is aandacht besteed aan het effect van zoekmachinemarketing op andere on- en offline media. Onetomarket organiseerde deze informatieve bijeenkomst naar aanleiding van de bevindingen op Search Engine Strategies, die onlangs in Londen zijn gehouden.

In de goed bezochte sessie kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Search anno 2007; een uiteenzetting van de laatste ontwikkelingen in zoekmachinemarketing, zoekgedrag en een blik op de (nabije) toekomst
  • SEM management; Wat is de juiste plaats in uw organisatie om zoekmachinemarketing te beleggen, wat is de rol van zoekmachinemarketing in de marketing mix en hoe moet je internationale campagnes plannen.
  • SEO (organic search); hoe crawlt een zoekmachine en waaraan moet een site voldoen om goed geindexeerd te worden, hoe om te gaan met domeinen en subdomeinen, hoe internationale sites gehost moeten worden en hoe zoekgedrag werkt tijdens het aankoopproces.
  • SEA (search engine advertising); laatste nieuws op het gebied van zoekmachine adverteren, hoe de longtail invloed heeft op uw campagnes, in hoeverre is clickfraude nog een probleem en hoe uw advertenties opstelt die veel kliks opleveren.
  • Branding in Search; hoe een merknaam wordt gevestigd en bevestigd door zoekmachinemarketing.
  • Trends in Search; de allerlaatste ontwikkelingen in zoekmachinemarketing, bloggen, wiki’s, social search, het generen van content door gebruikers.

Wilt u meer informatie over

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners