088 - 120 34 00

SEO Strategie Webinar: nu online te bekijken

Vorige week dinsdag, 25 oktober, vond de eerste webinar van Onetomarket plaats. Met als onderwerp SEO Strategie gaf Sander Tamaëla een presentatie over hoe SEO toe te passen in het bedrijf. Hierbij bleek dat het voornamelijk te maken had met bewustwording, iedereen hun steentje bij laten dragen en het delen van successen.

Tijdens de sessie was het mogelijk om vragen te stellen, waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt. Deze vragen werden beantwoord door mij (Jordy Noll) en de meest interessante vragen werden naderhand nog door Sander behandeld voor de rest van de groep.  De respons na de webinar was erg positief, wat de reden is dat we hebben besloten om het niet hierbij te laten en op termijn een nieuwe webinar te organiseren. Wat het onderwerp hiervan gaat zijn en wanneer deze plaats gaat vinden, is nog niet bekend. Wil je daarom op de hoogte blijven van de volgende webinar(s)? Schrijf je dan in voor de Onetomarket nieuwsbrief door je e-mailadres hier rechts in het scherm achter te laten!

Voor degenen die de SEO webinar van vorige week hebben gemist of deze simpelweg nog een keer terug willen kijken, kunnen dit hieronder doen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-9IAzciSYCs[/youtube]

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners