088 - 120 34 00

SEO boek van Onetomarket volgende week in de winkels

Na maanden werken en enkele weken zwoegen is het dan klaar ons SEO boek zal vanaf 27 oktober in de winkel liggen Het Handboek SEO bevat 224 paginas vol praktische informatie over zoekmachineoptimalisatie Het boek is gericht op de marketeer die interesse heeft in online marketing maar ook een techneut zal een schat aan nuttige tips en uitleg voorbij zien komen

Na maanden werken en enkele weken zwoegen is het dan klaar: ons SEO boek zal vanaf 27 oktober in de winkel liggen. Het Handboek SEO bevat 224 pagina’s vol praktische informatie over zoekmachineoptimalisatie. Het boek is gericht op de marketeer die interesse heeft in online marketing, maar ook een techneut zal een schat aan nuttige tips en uitleg voorbij zien komen.

Voor Onetomarket is dit het eerste boek wat we geschreven hebben. We hopen met dit boek niet alleen een extra service richting onze klanten te bieden, maar we proberen ook het boek op de boekenlijsten van hogescholen te krijgen. De lessen over online marketing op HBO’s zijn meestal gebaseerd op verouderde bronnen en beslaan lang niet alle facetten van het vak. Met dit boek proberen we hierin verandering te brengen.

Online marketing (en specifiek SEO) is inmiddels dusdanig belangrijk dat elke marketeer er van op de hoogte moet zijn, de mogelijkheden moet kennen en weten waar hij moet beginnen. Dit handboek is precies het boek wat deze informatie biedt. De ondertitel is ‘resultaatgerichte zoekmachineoptimalisatie’ aangezien SEO altijd bedoeld is om een bepaald doel te behalen.

Het boek ‘Handboek SEO’ is vanaf 27 oktober verkrijgbaar bij alle boekhandels voor

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners