088 - 120 34 00

SearchWiki en hoe wij dit zien

Vandaag is de SearchWiki functionaliteit van Google officieel gelanceerd.

De SearchWiki stelt mensen in staat om een zoekresultaat omhoog of omlaag te stemmen op de pagina met zoekresultaten of deze daadwerkelijk te verwijderen uit uw persoonlijke resultaten. Het geeft u ook de mogelijkheid om een persoonlijke, openbare notitie  toe te voegen waarin u iets zegt over het gevonden resultaat van een website. Google stelt dat deze gegevens niet worden gebruikt in het ranking algoritme. Omdat we allemaal weten dat Google in staat is om zeer slimme dingen met data te doen, zullen deze gegevens natuurlijk uiteindelijk wel gebruikt worden in hun ranking algoritme.

Er doen zich een heleboel geruchten de ronde, dit zou een SEO-killer zijn, of dit is het einde van SEO zoals wij dat kennen. Internet verandert, Google is aan het veranderen, en de maatschappij in het algemeen is aan het veranderen. Dit gebeurt snel en het resultaat daarvan is een meer sociale, semantische en betere gebruikerservaring. Shift Happens! En dat is een goede zaak. Omdat we u graag voor willen laten blijven op uw concurrentie, hebben we de basisprincipes van ons optimalisatieadvies een tijdje geleden al veranderd.

Onetomarket bewandelt het goede pad van “The Force” sinds 2004. We zijn met succes omgevormd van een bedrijf met slimme technische trucs naar een bedrijf dat u helpt met uw online zaken en zichtbaarheid door middel van een goede basis in SEO en SEA. Aangezien we dit een lange tijd geleden al hebben zien aankomen, hebben we gekozen om onze klanten te helpen met het creëeren van waardevolle content die toegevoegde waarde biedt. Dit content advies heeft vanaf het begin altijd al de klanten van onze klanten in het achterhoofd gehad. Vanwege dit, hebben goede content en de sociale media in het algemeen vanaf het begin op onze agenda gestaan.

Wij, als Onetomarket zien dit als een grote kans voor Google om nog meer ‘slechte’ websites weg te filteren en de gebruikerservaring van search te verbeteren. Dit zal ook onze rol voor onze klanten vergroten, door het verzorgen van nog betere content en bij het adviseren hoe te denken, te werken en eigenlijk het beste werk te verrichten voor de beste gebruikerservaring. We weten dat dit niet de gemakkelijkste weg is om te nemen, maar door kritisch en klantgericht te zijn, bent u voorbereid op de toekomst.

Door alleen gebruik te maken van technische trucjes als “landingspagina’s” zal uw website waarschijnlijk niet hoog ranken. Onsite optimalisatie wordt met de dag belangrijker. Al uw pagina’s moeten een doel hebben en dit doel moet worden gemeten en zelfs geoptimaliseerd. Daarom onze diensten zoals web analytics, on-site SEO en conversie optimalisatie.

De Searchwiki optie van Google brengt onze klanten, hun klanten en Onetomarket dichter bij elkaar en daarom ontvangen wij de SearchWiki functionaliteit die Google officieel vanaf vandaag heeft gelanceerd met open armen.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners