088 - 120 34 00

Search Engine Reputation Management in Image Search

Berichten over Search Engine Reputation Management zijn over het algemeen nogal gefocust op de natuurlijke “gewone” zoekresultaten. Michael Gray heeft op Wolf-Howl een interessant artikeltje over een iets andere vorm van Search Engine Reputation Management: het managen van de zoekresultaten voor image search.

Mocht het nodig zijn dan zijn er natuurlijk allerlei methoden om andere plaatjes naar voren te laten komen, en ook dit is weer een voorbeeld van hoe breed het vakgebied Search Engine Marketing begint te worden.

Op dit moment denk ik persoonlijk dat het goed is om te kijken of het niet de spuigaten uitloopt in image search, maar dat het niet voor elk bedrijf even belangrijk is om geen al te negatieve resultaten in image search te hebben. Ook in Search Engine Reputation Management kun je natuurlijk doorschieten…

Ik ben echter wel benieuwd of er lezers van dit blog zijn die daar een andere mening over hebben, als dat zo is: laat je horen!

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

onze partners