088 - 120 34 00

Schiphol en Onetomarket verlengen de Strategische Online Samenwerking

Amsterdam Airport Schiphol en Online Marketing Bureau Onetomarket hebben de samenwerking verlengd met twee jaar door middel van een mantelovereenkomst voor SEO, SEA, E-mail marketing en Conversie Optimalisatie.

Via deze mix van diensten optimaliseert Onetomarket de online zichtbaarheid van de diverse labels van Schiphol en zorgt zij voor een grote aanwas van geïnteresseerde bezoekers vanuit de zoekmachines Google, Yahoo en Bing. Het doel van deze marketingactiviteiten is het versterken van de online autoriteit van Schiphol en het genereren van zoveel mogelijk sales binnen een vooraf gesteld doel.

Onetomarket werkt sinds 2007 samen met Schiphol, bijvoorbeeld voor Schiphol Smart Parking. Voor dit label verzorgt Onetomarket gerichte advertentiecampagnes in de zoekmachines. Via de slimme inzet van Local Search, en de koppeling van de advertentiecampagne aan de fysieke locatie van de parkeergelegenheden, worden de USP’s van Schiphol Smart Parking benadrukt. Tevens vallen de advertenties meer op wat een sterke bijdrage levert aan het rendement van de totale campagne.

Om de communicatie met de doelgroep te onderhouden, verzorgt Onetomarket alle e-mail marketing activiteiten voor de labels van Schiphol met als doelen het bieden van service aan de reizigers, de uitbreiding van de klantprofielen en de optimalisatie van het rendement.

Vincent Verhaak, Online Marketing Adviseur bij Onetomarket geeft aan:

“Binnen Onetomarket werken we met account teams, ingericht met gespecialiseerde consultants per vakgebied om zo Schiphol te kunnen voorzien van een multidisciplinair online marketing advies. Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak perfect past bij een partner zoals Schiphol”.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners