088 - 120 34 00

Run for Charity 2011: Bedankt voor uw steun!

Vrijdag 23 december was het zo ver! Onetomarket startte om 04:00 uur met de Run for Charity. Na een intensieve voorbereiding en weken van trainen, begon de eerste estafetteloper in het holst van de nacht aan zijn afstand: 10 km!  Het eindpunt was natuurlijk het Glazen Huis van 3fm, op de Beestenmarkt in Leiden. In totaal werd er 114 kilometer afgelegd, in estafettevorm, waarbij alle medewerkers van Onetomarket een stuk voor hun rekening hebben genomen.

 

Ieder jaar schenkt Onetomarket geld aan een goed doel. Vorig jaar is het idee ontstaan om een actie op te zetten waarbij de medewerkers van Onetomarket zich actief inzetten om geld op te halen voor het goede doel. Dit idee heeft geresulteerd in de Run for Charity, een estafetteloop met als eindbestemming het Glazen Huis van 3fm Serious Request. Dit jaar besteedde 3fm  Serious Request aandacht aan de ‘Moeders in conflict- en oorlogssituaties‘.

Voor de Run for Charity werd een speciale actiewebsite gelanceerd,  www.runforcharity.nl. Op deze website konden bezoekers informatie vinden over de actie, de route en de lopers. Het belangrijkste was natuurlijk de “doneer-knop”! Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, heeft Onetmarket (en alle medewerkers) al haar relaties, klanten, vrienden en bekenden benaderd om de actie te steunen.  Op deze manier heeft Onetomarket €6321,11 euro opgehaald voor het goede doel van het Rode Kruis: Bedankt!

Om de medewerkers van Onetomarket in vorm te krijgen, zijn we 3 keer op “bootcamp” geweest. Arnhem Bootcamp heeft het team van Onetomarket fantastisch geholpen om de conditie van onze medewerkers op pijl te krijgen. 

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost; maar uit eindelijk waren we er klaar voor!

 De Run

De run begon om 04:00 uur, de eerste loper Eddie Borgers kon zijn borst nat maken. Hij nam de eerste 10km voor zijn rekening, waarvan de eerste 7 kilometer heuvelopwaarts. Geen makkelijk begin van de run! De gehele dag waren de lopers van Onetomarket live te volgen via Twitter, Facebook en livestream video’s en foto’s op www.runforcharity.nl.

Op wat blaren en spierpijn na, is de hele run soepel verlopen. In totaal zijn we twaalf uur en vierentwintig minuten onderweg geweest naar het glazen huis.  Na een dag lopen was de binnenkomst een feit:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fB4h83lsJds[/youtube]

 Daar aangekomen was het tijd om de mooie cheque ter waarde van €6321,11 te overhandigen. Onetomarket wil middels deze weg alle donateurs van harte bedanken voor hun bijdrage. Mede dankzij jullie is de Run for Charity een groot succes geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners