088 - 120 34 00

Pre weekend recap – week 33

Het weer laat zich van zijn zonnige kant zien vandaag en dat belooft veel goeds voor het weekend. Zoals jullie van ons gewend zijn staat weekend gelijk aan een wekelijkse “recap” waarin de meest opvallende artikelen van afgelopen week worden besproken. Hieronder een overzicht:

Het was de week waarin het de beurt was aan SES – San Francisco. Met topics als: Search Marketing (SEO, PPC management & Social Media), keyword research, local advertising, mobile engagement, link building, duplicate content, en ga zo maar door. Daarnaast stonden er weer sprekers uit alle hoeken van de Online Marketing wereld en was het dus een overvolle agenda. Omdat het voor de meeste een “ver van je bed show” was zullen we een aantal opvallende gebeurtenissen hieronder benoemen:

PPC or SEO? The Ultimate Search Marketing Battle
Augmented Reality (AR): A New World Order
Hoe to become a link magnet
Verslag van SES door MarketingFacts

Buiten SES waren er ook opvallende ontwikkelingen te zien in de resultaten pagina’s van Google. Zo werd duidelijk dat het voor gerenommeerde merken mogelijk is, om met één domein, de eerste pagina met zoekresultaten te domineren. Een voorbeeld hiervan is te zien tijdens het uitvoeren van de volgende zoekopdracht: apple ipod.

Als afsluiting hebben we een aantal interessante artikelen opgesomd die de moeite waard zijn om nog even snel te lezen voordat jullie het kantoor verlaten en gaan genieten van het heerlijke weer. Tot volgende week!

SEO
Yahoo search now powered by Bing
10-Minute Missing Page Audit

SEA
Increase ROI & conversions with enhanced CPC/a>
Adverteren op Facebook

Social Media
Hoe Twitter doordrong tot Duckstad

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners