088 - 120 34 00

Pre-Weekend Recap (week 24)

Vrijdagmiddag, de laatste uurtje voor het weekend wederom een korte samenvatting en overzicht van de evenementen, presentaties en artikelen uit de afgelopen week:

Search Marketing Insights

Afgelopen donderdag, 17 juni 2010, werd het Search Marketing Insights congres georganiseerd door Identy. Namens Onetomarket sprak Martijn Beijk op dit congres over het Meten van Local Search. Een uitgebreid verslag van Search Marketing Insights

Onetomarket Lanceert Oranjetrends

Veel besproken tijdens dit WK is Twitter. Na een twitterverbod voor spelers van diverse deelnemende landen, werd het vorige week ook stil vanuit het Nederlandse kamp. Natuurlijk zijn de miljoenen coaches thuis op de bank, in de kroeg, of in het stadion wel actief. Wat duidelijk te zien is in de dagelijkse trending topics op Twitter. Speciaal voor het WK is er zelfs een speciale WK pagina waar je live tweets over de wedstrijd kan volgen. Ben je benieuwd naar de populairste speler? Of wil je zien wat er over de Nederlandse spelers getwitterd wordt? Kijk dan op Oranje Trends.

Twitter Places

Ook Twitter wordt steeds lokaler. Afgelopen maandag heeft Twitter een wijziging aangekondigd waarbij gebruikers hun Tweets kunnen taggen met een lokatie. Hierdoor kan je zien of iemand live vanuit het stadion verslag doet van het WK, of thuis op de bank de voetbalwedstrijd kijkt. Twitter werkt hierbij nauw samen met Gowalla en Foursquare.

Opvallend nieuws

Apple heeft de afgelopen weken de gemoederen weer flink beziggehouden. Na de aankondiging van de iPhone 4 vorige week Maandag door Steve Jobs, is de nieuwe iPhone vanaf deze week ook online te bestellen voor klanten uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland. Dat de belangstelling groot is, blijkt uit de grote problemen die ontstonden in het bestelproces. 24 Juni worden de bestellingen geleverd. De eerste kampeerder is inmiddels gesignaleerd voor een iPhone 4

Overige interessante artikelen

8 Canonicalization Best Practices In Plain English

Hacking for SEO – BEWARE of the Crap Hats

State of Search radioshow – episode 15: Microformats with Joost de Valk and Richard Baxter

Fun With PubSubHubbub, WordPress & Faster Indexation

Andere interessante artikelen gelezen in de afgelopen week? Of zelf misschien iets geschreven? Laat het achter in de reacties!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners