088 - 120 34 00

Post weekend recap – week 51

De kerstdagen zijn alweer voorbij en het is alweer bijna 2011. Maar voordat we vooruit kijken, blikken we eerst terug op week 51.

Google koopt nieuw pand in New York voor een slordige 1.4 miljard.
Google heeft haar HQ in Mountain View Californië, beter bekend als Silicon Valley. NaastGoogle barst het er van de high-tech bedrijven waaronder Microsoft, Apple, eBay en Intel. De laatste tijd is echter ook New York in opkomst als populaire vestigingsplaats voor vooral de internetindustrie.

Affiliates opgelet: Scherpere richtlijnen Google AdWords voor websites
Affiliates melden dat ze niet alleen in de organische resultaten zijn gedaald, maar dat nu ook hun AdWords accounts worden geblokkeerd.De reden hiervoor is dat Google de richtlijnen voor adverteerders in Google AdWords verder heeft aangescherpt en – vooral ook – zeer actief is gaan naleven. Hier lijken vooral bepaalde affiliate websites de gevolgen van te ondervinden.

Social media

‘Ex-topman Wegener wilde Hyves kopen voor 43 miljoen’
Joop Munsterman, voormalig CEO van Wegener, had zijn zinnen gezet op Hyves. David Montgomery, topman bij moederbedrijf Mecom, wist hier een stokje voor te steken.

Hyves in 2010: 335 miljoen foto’s geüpload
Hyves houdt zijn positie als grootste fotosite in Nederland en het bedrijf zag afgelopen jaar de teller van het ledenaantal over de tien miljoen gaan.

TripAdvisor krijgt toegang gebruikersdata Facebook
TripAdvisor is een samenwerking aangegaan met Facebook. Hierdoor toont de reissite waar de bezoeker onder meer reviews van hotels, restaurants kan vinden, de gebruiker gepersonaliseerd advies van zijn Facebook-vrienden.

Onetomarket Charity Run

Deze week stond voor Onetomarket in het teken van de ‘Onetomarket Charity Run die donderdag 23 december plaatsvond. Bij deze run is er €6.500 opgehaald voor de 3FM Serious Request actie, waarbij geld werd ingezameld voor de stille slachtoffers van HIV.

Tot volgende week!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners