088 - 120 34 00

Post weekend recap – week 49

Voor Onetomarket stond week 49 vooral in het teken van de lancering van de Charity Run! Een estafette over 114 km waarin medewerkers van Onetomarket hardlopen voor de stille slachtoffers van HIV. Als je meer wilt weten over deze actie klik dan op onderstaand plaatje.

Natuurlijk was er deze week ook online marketing nieuws. Onetomarket zet ook in de recap van week 49 de belangrijkste voor u op een rijtje.

Censureert Twitter Wikileaks?
Het gerucht ging dat Twitter Wikileaks zou censureren. Hackers dreigden zelfs de site plat te leggen.

Social media vs Google als informatiebron
De rol van Google als primaire bron van informatie verandert. Profielensites als Facebook en Hyves nemen een deel van diens functie over, niet als zoek- maar als vindmechanisme. Dat wordt duidelijk wanneer de referrals van een aantal grote Amerikaanse sites worden bekeken.

Facebook Connect voegt 10.000 sites per dag toe

Mark Zuckerberg en de zijnen zijn niet te stoppen! Dankzij de prioriteit die werd toegewezen aan Facebook Connect, worden er momenteel per dag 10.000 sites toegevoegd waar gebruikers kunnen inloggen met hun Facebook-gegevens.

LinkedIn naar 20 miljoen leden in Europa
LinkedIn, ‘s werelds grootste professionele netwerk, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: in Europa zijn sinds vandaag 20 miljoen leden actief op LinkedIn.

Social games en advertising
Logisch gevolg van de steeds belangrijkere rol die social media inneemt is de groeiende interesse van adverteerders in social games. Sinds 2009 zijn de totale uitgaven aan advertising in social games met 60% toegenomen. Zonder twijfel hebben adverteerders door dat er alleen al in de VS 56 mijloen mensen social games spelen en dat ook de markt van virtuele goederenbooming is.

Tot volgende week!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners