088 - 120 34 00

Post weekend recap – week 36

Nadat iedereen heeft kunnen genieten van het weekend, brengt Onetomarket je op de hoogte van de meest opvallende artikelen in week 36.

Hieronder vind je een kort overzicht:

Google Instant

Afgelopen week stond vooral in het teken van de nieuwe functie “Google Instant” dat Google aan de zoekmachine heeft toegevoegd. Bij het intikken van een deel van de zoekopdracht verschijnt gelijk al een resultaat.
Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat er gemiddeld 2 tot 5 seconden worden gespaard per zoekactie. Dit lijkt op het eerste gezicht niet veel, maar als je de tijd optelt van alle Google gebruikers betekent dit een besparing van 11 uur op elke seconde.

De dienst is afgelopen woensdag in de Verenigde Staten, Groot-Brittanië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Rusland gelanceerd. In Nederland is deze functie nog niet beschikbaar. Je kunt de functie wel testen op de Engelse versie van Google.com.

Om gebruik te maken van de service moeten gebruikers wel inloggen. Ben je echter niet tevreden, dan kan je de service ook gemakkelijk uitzetten.

Later volgt er op de blog van Onetomarket nog een blogpost over Google Instant.

Marktplaats voor bannerruimte

Bontrupmedia uit Nederland heeft een nieuwe site, namelijk adverteerdirect.nl gelanceerd om het kopen en verkopen van online advertentieruimte eenvoudiger te maken.
Marktplaats voor bannerruimte

Google TV in 2011 in Nederland

Deze herfst wordt Google TV gelanceerd in de VS. De rest van de wereld is volgend jaar aan de beurt.
Google TV

Social media

Two simple quick social media tips
Merkliefde leidt tot support

E-mailmarketing

Geen hoofdprijs E-mailmarketing Award

Tot Vrijdag!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners