088 - 120 34 00

OTM Thuiswinkel Sessie: Email Marketing, Web Analytics & SEO

Wegens het succes van de sessies van 2009, worden ook in 2010 weer workshops georganiseerd in samenwerking met Thuiswinkel. De eerste heeft gisteren plaatsgevonden en wederom met positieve reacties.

Onderwerpen welke aan bod zijn gekomen zijn de volgende:

  • E-mailmarketing: Met conversie optimalisatie haalt u de klant binnen, maar hoe behoudt u uw klant? Deze sessie ging over het effectief inzetten van e-mailmarketing om retentie te bewerkstelligen.
  • Web Analytics: Met Web Analytics kunt u, naast het doormeten van uw SEA en SEO campagnes, ook uitstekend uw e-mailmarketing analyseren en optimaliseren. Tijdens deze sessie is er gesproken over de interactie tussen de verschillende kanalen en de rol die email vervult binnen de marketing mix.

Naast deze hoofdsessies is er een kleine update geweest, gepresenteerd door Martijn Beijk, betreffende de ontwikkelingen en trends op het gebied van SEO.

De reacties van de deelnemers waren positief.  De inhoud van de diverse sessies sloten aan op de verwachtingen  en praktijkervaringen. Door middel van een enquête hebben we gevraagd voor welke diensten / onderwerpen er in de toekomst interesse is. Hier gaan we uiteraard rekening mee houden. Houd hiervoor de site en de nieuwsbrief in de gaten.

Mocht u deze sessie gemist hebben en alsnog geïnteresseerd zijn in de besproken onderwerpen, kan u ten alle tijde contact met ons opnemen: Onetomarket keeps U ahead!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners