088 - 120 34 00

18 april: mini-symposium “Online overtuigen: verleid je doelgroep!”

Online overtuigen: verleid je doelgroep

 

 

 

 

 

 

Het online verleiden van je doelgroep is een kunst. Een concept moet van begin tot eind kloppen, met als einddoel: conversie. Om onderaan de streep resultaat te boeken, is het belangrijk kritisch te kijken naar de effectiviteit van je website, je marketingcommunicatieconcept en het personaliseren van je website op basis van specifieke behoeftes. Maar hoe pak je dit aan?

18 april: mini-symposium “Online overtuigen: verleid je doelgroep!”
Tijdens het mini-symposium “Online overtuigen: verleid je doelgroep!” gaan we uitvoerig in op de samenhang tussen conversie optimalisatie, marketingcommunicatie en techniek. Deelnemers keren huiswaarts met een gezonde dosis inspiratie en verschillende voorbeelden vanuit de praktijk.

Initiatiefnemers
Het initiatief voor dit event is geboren vanuit een samenwerking tussen Finalist en Onetomarket; twee partijen die elkaars disciplines goed aanvullen. Waar Onetomarket beschikt over de expertise om met online marketing conversie te realiseren en te vergroten, realiseert Finalist geavanceerde websites die voldoen aan de meest recente online marketing wensen. Edenspiekermann is als partner gespecialiseerd in doelgroepgerichte communicatieconcepten.

Voor wie?
Dit event is bedoeld voor geïnteresseerde opdrachtgevers en relaties. Het aantal plaatsen is in verband met de exclusiviteit beperkt. Deelname is uiteraard kosteloos.

Meld je aan!
Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Vincent Verhaak door te bellen met (088) 120 34 02 of mail naar info@onetomarket.nl.

Programma

15:00 Inloop

15:15 Opening door Hans Ketterings
Hans Ketterings
ICT Investeerder

15:30 Doelgroepgerichte communicatieconcepten
Joost Holthuis
Creative director Edenspekermann

16:00 Personalisatie in websites
Johannes Maas
Adviseur enterprise content management Finalist

16:30 Pauze

16:45 Conversie optimalisatie en online overtuigingskracht
Joanne Mölder
Analytics consultant Onetomarket

17:15 Borrel

Locatie
Buitenplaats Slangevegt
Straatweg 40
3621 BN Breukelen

Meld je aan!
Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Vincent Verhaak door te bellen met (088) 120 34 02 of mail naar info@onetomarket.nl.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners