088 - 120 34 00

Online marketing in IJsland!

Vandaag ben ik samen met Hubert Diemel van Wegener en Ton Wesseling aangekomen in IJsland, na een lange trip, om morgen te spreken op het Reykjavik Internet Marketing Congres. Ook in deze koude uithoek van de doorgedrongen, sterker nog, wereld is online marketing aangezien deze economie drijft op export is het een belangrijk onderwerp voor ze.

Morgen gaan Hubert en ik samen een verhaal houden over hoe je geld verdient met content online. We gaan open deuren in trappen als “de voorpagina is niet de enige pagina van je site” en “SEO voor 100 pagina’s is nog niet heel moeilijk, met 1,5 miljoen pagina’s wordt het een stuk lastiger”, maar ook proberen om te zorgen dat de ruim 300 verwachte bezoekers écht iets mee krijgen.

De gesprekken vanavond in de bar met Kristjan Már van de organisatie en Dennis Mortensen van IndexTools duidden al op een hoog niveau, en ik wil jullie dan ook graag uitnodigen om morgen dan wel maandag (afhankelijk van de beschikbare verbinding en tijd morgen) hier het verslag te komen lezen van een hopelijk geslaagd event!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners