088 - 120 34 00

Onetomarkets december special

U kunt profiteren van meer verkeer en conversies tijdens de aanloop naar de decembermaand

U kunt profiteren van meer verkeer en conversies tijdens de aanloop naar de decembermaand. Om het nog aantrekkelijker voor u te maken heeft Onetomarket een ‘gratis campagne-doormeet-en-evaluatie special’. Meer verkopen en een uigebreide gratis analyse van uw online kanaal, waardoor u precies weet waar het succes aan te danken is en welke punten er voor volgend jaar verbeterd kunnen worden.

Is uw online advertising campagne al klaar om een maximaal aantal sinterklaas- en kerstkopers naar uw webshop te trekken? Heeft u een speciale decemberactie die u onder de aandacht van de online shopper wilt brengen?

De maanden voor de feestdagen is het extra druk op het web. Consumenten zijn volop op zoek naar gadgets, speelgoed, boeken, kleding, dvd’s, cosmetica, computer artikelen voor de kinderen, familie en relaties. Afgelopen jaar heeft de gemiddelde online shop in november en december een extra omzet van ruim 40% gerealiseerd ten opzichte van het jaar ervoor. In een aantal gevallen liep deze omzetstijging op tot 70%! Ook voor dit jaar zijn de verwachtingen weer hoog gespannen.

De komende weken valt er voor de webwinkels dus veel te halen: extra attentiewaarde èn extra omzet. De inzet van Online Advertising op prominente sites en posities gericht op uw belangrijkste doelgroep en/of best converterende producten, zal de conversies optimaliseren. Onetomarket adviseert u hier natuurlijk graag over.

Onetomarket biedt u nu de ‘december special’: Wanneer u uw sinterklaas en/of kerst campagne door ons laat verzorgen (planning en inkoop), dan meten en evalueren wij de campagne gratis voor u met de vernieuwde versie van ProgramSeven, het marketing intelligence systeem van Onetomarket.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners