088 - 120 34 00

Onetomarket doceert op Hogeschool Windesheim

Voor het tweede jaar in successie zal Onetomarket les gaan geven op Hogeschool Windesheim. Onder de aanwezige docenten was het kennisniveau op het gebied van Online Marketing te beperkt. Onetomarket is daardoor als externe partij ingeschakeld om deze kennis op de vierdejaars studenten over te gaan brengen in de State of the Art Marketing minor.

De minor bestaat uit drie peilers, waarvan Onetomarket de lessen rondom online marketing zal vormgeven. In 6 lessen zullen Erik-Jan Bulthuis en Theo Lentjes de nog onwetende studenten de mogelijkheden en pracht van dit vakgebied tentoonspreiden. Het voorgaande schooljaar werd deze minor ook verzorgt door Onetomarket. En wat hierbij opviel was het grote enthousiasme onder de studenten, wat resulteerde in een groot aantal vragen.

De komende maanden zal Onetomarket lessen gaan geven over gebieden als search marketing, e-mail marketing, social media en andere online marketing methodes. In samenspraak met docenten van Windesheim zal Onetomarket ook nog twee projectgroepen begeleiden.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners