088 - 120 34 00

Onetomarket wordt auteur SEO boek in aantocht

Ergens in oktober zal er een nieuw boek over zoekmachineoptimalisatie in de winkel liggen Het boek wordt momenteel geschreven door een aantal mensen van ons SEO team

De SEO consultants van Onetomarket behoren tot de nationale en internationale top. Toch zijn wij vaak een groot deel van onze tijd in projecten kwijt aan zaken die in feite onder goede webbouw vallen. Denk hierbij aan leesbare URLs, unieke pagina titels en voor zoekmachines volgbare links. In onze ogen zijn dit zaken die een goede webbouwer al op orde moet hebben. Helaas is dit echter in de praktijk lang niet altijd het geval.

Uit de vele SEO projecten die wij gedaan hebben blijkt telkens weer dat dit komt door onwetendheid bij de webbouwer. Webbouwers weten lang niet altijd hoe zoekmachines naar hun site kijken. Er is dus behoefte aan een heldere uitleg over hoe zoekmachines werken en hoe je je site het beter kunt laten doen in deze zoekmachines, vanuit het perspectief van een webmaster.

Om aan die behoefte te voldoen, en omdat we graag mee helpen aan het opleiden van latere generaties webbouwers en SEO’s, hebben we bij Onetomarket besloten om een boek over zoekmachineoptimalisatie te schrijven. Het boek wordt geschreven door een 5-tal medewerkers van ons SEO team. Het wordt een praktisch boek met een heldere uitleg en duidelijke checklists. Alle facetten van zoekmachineoptimalisatie zullen aan bod komen, van het stellen van meetbare doelen, via technisch en inhoudelijk optimaliseren van je website, tot het integreren van SEO in de rest van je online marketing mix.

Het SEO boek zal in oktober in de winkel liggen. Het wordt uitgegeven door Van Duuren Media

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners