088 - 120 34 00

Onetomarket wint internationale pitch Homair

Opnieuw heeft Onetomarket een grote internationale pitch gewonnen Homair – een internationale campingsite met bungalows stacaravans en tenten in Frankrijk Italie Spanje Kroatie en Portugal – koos na een uitgebreide pitch voor het Arnhemse online marketing bureau De opdracht behelst Web Analytics Search engine optimization Search engine advertising link building en conversie optimalisatie Homair koos voor Onetomarket vanwege haar internationale karakter de transparantie in- en kwaliteit van dienstverlening en de specifieke ervaring van Onetomarket in de reisbranche

Opnieuw heeft Onetomarket een grote internationale pitch gewonnen. Homair – een internationale campingsite met bungalows, stacaravans en tenten in Frankrijk, Italie, Spanje, Kroatie en Portugal – koos na een uitgebreide pitch voor het Arnhemse online marketing bureau. De opdracht behelst Web Analytics, Search engine optimization, Search engine advertising, link building en conversie optimalisatie. Homair koos voor Onetomarket vanwege haar internationale karakter, de transparantie in- en kwaliteit van dienstverlening en de specifieke ervaring van Onetomarket in de reisbranche.

Meer zichtbaarheid
Om de groeidoelstellingen te realiseren wil Homair online de komende jaren met name groeien in Nederland, Engeland en Duitsland. Om dit te realiseren zullen de sitestructuur, de teksten en de techniek van de website voor deze taalgebieden in combinatie met link building worden verbeterd om een betere zichtbaarheid te realiseren in de organische zoekresultaten. In nauwe samenhang met SEO zal in bovengenoemde landen een SEA campagne worden gestart die sterk gericht is op online verkoop.

Webanalytics
In overleg met Homair zijn duidelijke afspraken gemaakt over de doelstellingen en KPI’s in de verschillende landen. Om de resultaten duidelijk en gedetailleerd te kunnen meten zal Onetomarket het webanalyse systeem inrichten en de data-analyse verrichten. Door deze enorme hoeveelheid gedetailleerde informatie te structureren in een duidelijk dashboard kan Homair eenvoudig en overzichtelijk bijhouden hoe verschillende online campagnes lopen ten opzichte van de doelstellingen en KPI’s. Onetomarket beschikt vanuit dit systeem over zeer gedetaileerde informatie om de campagnes verder te optimaliseren

Conversie optimalisatie
Om meer verkopen tot stand te brengen uit het verkeer op de website van Homair zal gekeken worden naar manieren om de conversiegraad te verhogen. Een belangrijk onderdeel hierin zal het A/B- en multivariaat testen zijn. Dit houdt in dat bezoekers verschillende pagina’s of paginaonderdelen te zien krijgen, waarbij nauwkeurig wordt gemeten welke versies de meeste verkopen opleveren.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners