088 - 120 34 00

Onetomarket uitgebreid met 4 nieuwe enthousiastelingen

Onetomarket is weer 4 nieuwe online marketing collega’s rijker, welke we via deze manier bij jullie willen introduceren.

• Astrid Badenbroek –  SEA Consultant
• Michel van Cann – Online Marketing Adviseur
• Thijs Hensbroek –  SEO Consultant
• Jordy Noll –  SEO Consultant

Astrid Badenbroek is gestart op de SEA afdeling als  SEA Consultant. Zij heeft Economische Psychologie en Human Resources gestudeerd. Daarna heeft ze 3 heerlijke maanden rondgereisd en genoten van het Latijns Amerika, waar ze ook een talencursus heeft gevolgd. Deze komt uiteraard van pas bij Onetomarket.

De SEO hoek is aangevuld met twee nieuwe medewerkers; Thijs Hensbroek en Jordy Noll. Thijs heeft voorheen gewerkt bij Colours (Lectric) waar hij een erg brede functie had en veel met internet en HTML in aanraking is gekomen. Hier kwam ook zijn interesse in SEO naar voren, waar hij zich verder in wil gaan verdiepen.
Jordy Noll is reeds 3 jaar werkzaam in de internetbranche (Blixem Internet Services). Jordy kwam hier in aanraking met zoekmachine optimalisatie, waar hij al snel meer over wilde weten.

Ook is het account management team een specialist rijker; Michel van Cann. Hij heeft voorheen gewerkt bij Yourzine en E-Village. Naast zijn rol als Account Manager gaat Michel ook de dienst e-mail marketing ondersteunen en begeleiden.

Alle vier de nieuwe aanwinsten zijn super enthousiast en willen graag kennismaken! Wellicht zitten zij de volgende meeting mee aan de tafel om met nieuwe frisse ideeën te helpen aan het account.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners