088 - 120 34 00

Onetomarket start samenwerking met Windesheim

De komende 6 maanden zal Onetomarket lessen verzorgen op Windesheim, de hogeschool in Zwolle. De Commerciële Opleiding van Windesheim constateerde dat het docentenkorps niet op alle marketinggebieden bij kan blijven. Om de studenten toch op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen, werd de nieuwe minor State of the Art Marketing ingericht voor vierdejaars studenten.

De minor bestaat uit drie peilers, waarvan Onetomarket de lessen rondom online marketing zal vormgeven. In 6 lessen zullen Dennis van der Biezen en Erik-Jan Bulthuis de nietsvermoedende studenten de schoonheid en mogelijkheden van dit vakgebied tonen. Inmiddels is de eerste les gegeven waarbij het onderwerp Search Marketing was. Opvallend hierbij was het grote enthousiasme van studenten, wat zich vertaalde in een groot aantal vragen.

De komende maanden zal Onetomarket nog lessen geven over gebieden als e-mail marketing, affiliate marketing, online advertising en andere online marketing methodes. Daarnaast zal Onetomarket in samenspraak met docenten van Windesheim twee projectgroepen begeleiden.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners