088 - 120 34 00

Onetomarket @ Search Engine Strategies (SES) in London

Search Engine Strategies dag 1
Vandaag was de eerste dag van de SES in London, de grootste conferentie over search marketing gehouden in Europa. Johannes en ik zijn ter plaatse om te rapporteren over nieuwe ontwikkelingen. Op dit blog zullen wij verslag uitbrengen zodat jullie een impressie kunnen krijgen van hoe het hier is, en zelf een graantje mee kunnen pikken van onze bevindingen. 

Wat kunnen we van de SES verwachten?
Er is een intensief gevarieerd programma, van 5 tijdslots per dag met 3 parallelsessies. De sprekers hebben veel verschillende achtergronden wat veel verschillende perspectieven op de verschillende onderwerpen geeft.  

Wie zijn hier aanwezig?
Er zijn vertegenwoordigers van de grote zoekmachines, grote SEM bureaus, grote adverteerders, en andere search experts. Het publiek lijkt al even gevarieerd. Er zijn veel vertegenwoordigers van de bureaus maar ook partijen die search in house verzorgen.  

Wat komt er aan bod?
Hier een greep uit de onderwerpen die uit het programma naar voren komen:

  • Social Search
  • News Search
  • Local search
  • Toepassen Long Tail
  • (Multinationaal) Campagne Management
  • Brand Management

Kort om, de verwachtingen zijn hooggespannen. Wij zullen zoveel mogelijk waardevolle informatie communiceren via dit blog. Kom de komende dagen dus regelmatig terug voor een update. Als je vervolgens nog niet genoeg hebt? Schrijf je dan in voor de kennis sessie die Onetomarket naar aanleiding van de SES organiseert op 7 maart. 

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners