088 - 120 34 00

Onetomarket Run for Charity

Op 23 december 2010 was het zover, de Run for Charity, georganiseerd door Onetomarket, vond plaats. Om 04.00 uur ‘s ochtends ging de eerste renner van start. Door middel van een estafetteloop van Arnhem naar Eindhoven werd in totaal 114 kilometer afgelegd door de medewerkers van Onetomarket.

Ieder jaar schenkt Onetomarket geld aan een goed doel. Dit jaar wilde Onetomarket graag iets extra’s doen om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarom werd een ludieke actie bedacht; Run for Charity. De eindbestemming van deze estafetteloop was het Glazen Huis van 3fm Serious Request in Eindhoven. Dit jaar besteedde 3fm  Serious Request aandacht aan de stille slachtoffers van HIV en Aids.

Voor de Run for Charity werd een speciale actiewebsite gelanceerd,  www.runforcharity.nl. Op deze website konden bezoekers informatie vinden over de actie, de route en de lopers.

Om de actie zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen bij klanten, familie, vrienden en kennissen heeft Onetomarket al haar (sociale) kanalen ingezet. Zo konden de voorbereidingen van de lopers worden gevolgd via het YouTube kanaal van Onetomarket. Daarnaast werden vrienden en bekenden via Facebook en Twitter opgeroepen om een steentje bij te dragen aan het initiatief van het Rode Kruis. Tevens werd in december een speciale nieuwsbrief verstuurd omtrent de Run for Charity.

De Run

Na de vele sneeuwbuien van de dagen ervoor, was het voor de lopers van Onetomarket een extra uitdaging om de eindstreep in Eindhoven te halen. Stevige wind en kou werden getrotseerd om de symbolische cheque over te brengen naar het ‘Glazen Huis’. De prestaties van de lopers waren live te volgen via de speciale actiewebsite. Vele bezoekers wisten dan ook hun weg te vinden naar de website. Daarnaast werden er vele Twitter en Facebook berichten verstuurd omtrent de Run for Charity.

Om 16.00 werd de laatste renner onder luid applaus binnengehaald op de markt in Eindhoven. In totaal werd er € 6.500,00 opgehaald voor het goede doel. Onetomarket wil middels deze weg alle donateurs van harte bedanken voor hun bijdrage. Mede dankzij jullie is de Run for Charity een groot succes geworden. Volgend jaar zullen wij dit initiatief dan ook voortzetten. Ditmaal zal de eindstreep iets verder zijn, het Glazen Huis staat dan in Leiden.

Resultaten runforcharity:

Wil je meer weten over de Run for Charity? Kijk dan op Runforcharity.nl.

Compilatie van de dag

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners