088 - 120 34 00

Onetomarket on tour events mei 2008

De maand mei is een drukke maand voor conferentie bezoekend Onetomarket Er staan weer 5 conferenties op de planning Naast het bezoeken van deze events om op te hoogte te blijven van de laatste ins en outs op Online Marketing gebied zal Onetomarket ook meerdere sprekers leveren

De maand mei is een drukke maand voor conferentie bezoekend Onetomarket. Er staan weer 5 conferenties op de planning. Naast het bezoeken van deze events om op te hoogte te blijven van de laatste ins en outs op Online Marketing gebied, zal Onetomarket ook meerdere sprekers leveren.

SMX Madrid:

Op 20 en 21 mei zal SMX plaatsvinden in Madrid. Onetomarket is een van de deelnemers van dit event. Vier van onze specialisten zullen er spreken. Op 20 mei zal María Pedrós Piñón, manager Seo, spreken over “links en tools” samen met Saray Mate van Canel IP. “Er bestaan verschillende tools die ons helpen met het verbeteren van de positionering van een website, het kennen en het gebruiken is erg belangrijk, net als de planning van de strategie om links te verkrijgen’, verzekerd María. ’s Middags spreekt Juan Cruz Aliaga, hij spreekt over “Webanalytics & Testing”, en de mogelijkheden die dergelijke tools met zich meebrengen.
’s Woensdags spreekt Lennert de Rijk, Managing Director van Onetomarket Spanje, over het thema “Target Europa”. Als laatste zal ook collega Aniceto López aan het woord komen, hij spreekt over “Advanced SEO : hoe een website te structureren om een goede positie te verwerven”.

EyeforTravel: Online Strategie Conferentie voor Travel

Google heeft KLM en Onetomarket uitgenodigd om mee te gaan naar de EyeforTravel conferentie in Londen op 20 en 21 mei. Deze editie van EyeforTravel is specifiek gericht op de online marketingstrategie. Namens Onetomarket heeft Johannes Markusse de eer op de uitnodiging van Google in te gaan. Onetomarket heeft naast KLM altijd ook veel andere klanten in de travel sector gehad. Johannes is dan ook erg benieuwd naar alle nieuwste trends op travel gebied zodat hij nieuwe idee

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners