088 - 120 34 00

Onetomarket on Tour Een recap

Een overzicht van alle congressen waar Onetomarket de afgelopen periode aanwezig is geweest

Web Analytics congres in Maarssen

Gjalt, Joost en Johannes waren namens Onetomarket aanwezig op dit congres dat compleet was gefocussed rond het onderwerp web analytics. Met internationale sprekers als Neil Mason en Avinash Kaushik beloofde dit een interessant congres te worden.

Lees verder

Social Strategy Talk in Amsterdam

Voor dit evenement was de bedenker van de term ‘crowdsourcing’ (link: http://en.wikipedia.org/wiki/Crowdsourcing ) speciaal naar Amsterdam gehaald. Hij vertelde hier voor het eerst op Europese bodem over zijn gedachten goed

Lees verder

Emetrics in Londen

Evenals het Web Analytics congres in Maarssen stond dit congrest geheel in het teken van web analytics. Namens Onetomarket was Gjalt Jellesma aanwezig.

Lees verder

Eyefortravel

In Londen werd Johannes bijgespijkerd over online strategien binnen de reis sector. Met onderwerpen als social media, user generated content en zoekmachine marketing zag dit congres er op voorhand enorm interessant uit.

Lees verder

Affiliate dag

Ook op de Affiliate Dag was Onetomarket aanwezig. Kris Jones, Amerikaan van geboorte en bekend gezicht binnen de afilliate marketing wereld verzorgde de keynote en spraker over hoe hij de toekomst van affiliate marketing zag.

Lees verder

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners