088 - 120 34 00

Onetomarket lanceert nieuwe site

Online marketing agency Onetomarket heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd

Online marketing agency Onetomarket heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe site vertelt meer over wat er speelt op online marketing gebied en geeft duidelijker aan wat deze ontwikkelingen betekenen voor diverse branches en functies. Naast online marketing nieuws heeft Onetomarket een uitgebreide RSS feed en vele informatieve Whitepapers online gezet.

“De meeste online marketingbureaus vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Onetomarket wil met deze nieuwe website laten zien dat we klantgericht werken en opereren vanuit ROI bij opdrachtgevers. Dit gaat veel verder dan technische zoekmachine ondersteuning en dat willen we in de site tot uiting laten komen” aldus Peter Vos, marketing manager bij Onetomarket.

De site is gebouwd in een zelf ontwikkeld content management systeem, welke zoekmachinevriendelijke sourcecode en structuur genereert. Daardoor gaan eenvoudig beheer, flash design en zoekmachine spyderable webdesign nu hand in hand.

Ook heeft Onetomarket koppelingen gemaakt tussen het CRM systeem en de website. Hierdoor gaat bijvoorbeeld in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief volledig automatisch en zonder tussenkomst van een medewerker bij Onetomarket. Peter Vos: “Deze koppeling gaat nog veel verder. Wij kunnen intelligente koppelingen maken tussen online events en persoonlijke respons vanuit het CRM systeem. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om iemand een sms te sturen naar aanleiding van een handeling op de site. Maar dit is slechts een klein voorbeeld uit de vele mogelijkheden waarmee we de klantgerichtheid van Onetomarket, maar vooral ook die van opdrachtgevers kunnen verbeteren en vereenvoudigen.”

Voor meer informatie of het bezichtigen van de nieuwe site kunt u naar https://www.onetomarket.nl

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners