088 - 120 34 00

Onetomarket lanceert in 2007 nieuwe versie van ProgramSeven

Onetomarkets marketing intelligence systeem ProgramSeven wordt vernieuwd

Onetomarket’s marketing intelligence systeem ProgramSeven wordt vernieuwd. In 2007 kunt u kennismaken met een verbeterde versie van het systeem, die u nog meer inzicht zal geven in uw bezoeken, kosten en conversies van uw online campagnes. Daarnaast bevat de nieuwe versie van ProgramSeven ook uitgebreide functies om uw online campagnes te beheren en direct te kunnen evalueren.

Program Seven

Zo opent de nieuwe versie van ProgramSeven met het ‘Dashboard’, waarin u direct inzichtelijk heeft of u uw online marketing doelen bereikt met behulp van diagrammen, grafieken en eenvoudig te lezen cijfers. Onetomarket stelt hiervoor samen met u de Key Performance Indicators (KPIs) of Goal Charts in die bij uw online marketing strategie aansluiten. Het Dashboard bevat ook zogenaamde ‘Why charts’. Deze geven u extra inzicht in oorzaak en gevolg van trends in clicks en conversies. Met behulp van icoontjes ziet u in grafieken wanneer uw online campagnes zijn gestart en be

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

onze partners