088 - 120 34 00

Onetomarket en Media Buying Systems introduceren iPlan

Media Buying Systems marktleider en producent van planningtools voor radio en tv heeft een nieuwe tool ontwikkeld waarmee online mediaplanning mogelijk is iPlan
Door een koppeling met de STIR Stichting Internetreclame data en alle verkrijgbare actuele advertentietarieven is iPlan een must voor online mediaplanners

Media Buying Systems, marktleider en producent van planningtools voor radio en tv, heeft een nieuwe tool ontwikkeld waarmee online mediaplanning mogelijk is: iPlan.
Door een koppeling met de STIR (Stichting Internetreclame) data en alle verkrijgbare actuele advertentietarieven is iPlan een must voor online mediaplanners.

Om iPlan optimaal en up to date te houden is er een samenwerking aangegaan met Onetomarket. Onetomarket draagt zorg dat zoveel mogelijk sites waarop geadverteerd kan worden, in iPlan zijn vertegenwoordigd en dat alle mogelijke advertentievormen met bijbehorende tarieven aanwezig en up-to-date zijn. Momenteel zijn er ruim 1.000 sites opgenomen in iPlan. Websites die graag deel willen uitmaken van iPlan, kunnen zich aanmelden door een tariefkaart te sturen naar e.braam@onetomarket.nl.

Erik Braam is Manager Online Advertising bij Onetomarket en project manager van iPlan; “Ik ben erg enthousiast over iPlan. Het is in vergelijking met andere aanbieders de meest volledige online mediaplanningstool. Naast de koppeling met STIR-data en de meest actuele tarieven, kun je als planner een geoptimaliseerd voorstel maken dat aansluit op vooraf bepaalde doelstellingen. Denk daarbij aan uniek bereik of contactfrequentie. Als oud-offline planner gaat mijn hart hier sneller van kloppen. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Onetomarket een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van iPlan en verwacht dan ook dat een groot aantal online mediabureaus op korte termijn met iPlan zal gaan werken”.

Over Media Buying Systems
Media Buying Systems is een dynamische, zelfstandige onderneming en werkt in een klein team aan servicegerichte en klantvriendelijke ICT gerelateerde oplossingen. De kernactiviteiten bevinden zich op het snijvlak van Communicatie- Reclame en Media adviesbureaus, (media)exploitanten en automatisering. MBS bouwt Software die aansluit bij de hedendaagse techniek- en ontwikkelplatformen.

Wilt u zien hoe iPlan eruit ziet? Bekijk dan hier een korte presentatie. Lees verder >>

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners