088 - 120 34 00

Onetomarket aanwezig op SEOdays

SEO experts David Naylor Gred Boser en Jennifer Slegg organiseren op dinsdag 20 en woensdag 21 maart 2007 SEOdays te Londen en Onetomarket is daar ook bij

SEO experts David Naylor, Gred Boser en Jennifer Slegg organiseren op dinsdag 20 en woensdag 21 maart 2007 SEOdays te Londen. SEOdays is een tweedaagse conferentie gericht op het overbrengen van informatie met betrekking tot Search Engine Marketing. SEOdays biedt de mogelijkheid voor personen in de online marketing wereld om informatie te vergaren om op alle gebieden van Search Engine Marketing succes te hebben. Bovendien hoe men van dat succes realiteit kan maken.

Onetomarket is hier natuurlijk ook bij. Onze eigen Joost de Valk (SEO) houdt een blog bij over zijn ervaringen. Bovendien zal meer nieuws over SEOdays en Joost volgende week verschijnen in de nieuwsbrief.

”Ik kan het niet anders zeggen: wow! Ik zit hier nu een uur, en ik heb al meer goede informatie van Dave Naylor gehad over SEO dan de afgelopen maanden blogs lezen etc. me heeft kunnen leren. In een uur tijd werden we volgegooid met termen als “the golden link”, “dns cloaking” etc.” Aldus Joost de Valk.

Lees meer over SEOdays op het blog.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners