088 - 120 34 00

Omniture Certified Professionals bij Onetomarket

omniture-certified-professional-support

Gjalt Jellesma heeft onlangs zijn Omniture Certified Professional status behaald, hiervoor volgde hij een 5-daagse training in London. Het bijbehorende certificaat “Omniture Certified Professional: Support” is nieuw en richt zich op het bijbrengen van de benodigde kennis en vaardigheden voor Omniture implementatie, gebruik en support. Omniture is de marktleider op het gebied van betaalde webanalytics oplossingen, en bied een scala aan gerelateerde producten die als de Omniture Suite bekend staan.

omniture-suite2

Hoewel de training zich vooral richtte op SiteCatalyst ( implementatie, configuratie en gebruik ) was er ook de nodige aandacht voor onderdelen als Discover, Data warehouse, Searchcenter, Test & Target en Genesis. De geavanceerde onderdelen zoals implementatie waren over meerdere dagen verdeeld. Na afloop van elk onderdeel waren er examens waarin de opgedane kennis getoetst werd. Deze werden met een mooi gemiddelde van 90% afgesloten.

omniture-certified-professional-implementation

In Spanje was Juan-Cruz Aliaga al sinds vorige maand Certified Implementation Professional, een training die zich specifiek richt op de implementatie van de Omniture tools.

Dankzij deze trainingen is er nu uitgebreide kennis van de Omniture Suite en Omniture support, en de daarin opgenomen webanalytics en marketing optimalisatie tools. Daardoor heeft Onetomarket de kennis in huis om bedrijven die met Omniture werken, of dat overwegen, optimaal van dienst te kunnen zijn.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners