088 - 120 34 00

Nieuwe versie Skype richt zich op e-commerce

Skype komt met een nieuwe versie van zijn software De nieuwe features zouden zich vooral richten op e-commerce

Skype komt met een nieuwe versie van zijn software. De nieuwe features zouden zich vooral richten op e-commerce. Zo kunnen gebruikers onder andere belbuttons op de eigen website plaatsen.

Volgens Henry Gomez, Chief Marketing Officer & Director Worldwide Operations van Skype is deze ‘click-to-call’-optie eenvoudig te gebruiken. Hij licht de voordelen voor retailers toe. ‘Als je online zoekt naar een goede plek om te eten en dan een restaurant vindt, wil je gelijk kunnen reserveren. Het enige wat je dan moet doen is klikken op het nummer, en je hebt direct verbinding via SkypeOut’, illustreert Gomez.

De nieuwe mogelijkheden van de 3.0-versie richten zich ook op community chat en discussie. De aanpassingen moeten het voor gebruikers simpeler maken om continu toegang tot de features te hebben.

Met Skype was het voor gebruikers al mogelijk online naar elkaar te bellen. Naar reguliere telefoonnummers kan gebeld worden tegen fikse kortingen. Op dit moment is er al een beta-versie van Skype 3.0 beschikbaar.

Bron: Twinkle Magazine

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners