088 - 120 34 00

Nieuwe aanwinst Onetomarket Marleen Jansen

Sinds 4 augustus 2008 is er een nieuwe medewerker gestart bij Onetomarket Marleen Jansen Zij zal het SEA team gaan ondersteunen en zich voornamelijk richten op de KLM account Ze kiest voor online marketing omdat het een groeiend en dynamisch vakgebied is dat zich continue ontwikkelt

Marleen JansenSinds 4 augustus 2008 is er een nieuwe medewerker gestart bij Onetomarket, Marleen Jansen. Zij zal het SEA team gaan ondersteunen en zich voornamelijk richten op de KLM account. Ze kiest voor online marketing, omdat het een groeiend en dynamisch vakgebied is, dat zich continue ontwikkelt.

Sinds juni 2008 is zij afgestudeerd aan de Universiteit van Twente en heeft haar master Marketing gehaald. Hiervoor heeft ze Communicatie gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. “Na 6 jaar gestudeerd te hebben, heb ik erg veel zin te gaan werken en mijn kennis in de praktijk te gaan brengen. Daarnaast vind ik het leuk me te verdiepen in online marketing en de kneepjes van het vak te leren.”

“Mijn afstudeerproject heb ik uitgevoerd bij Pinkeye, dit is een Innovatief marketing bureau dat zich richt op marketing via de mobiele telefonie. Zij hebben een nieuw product ontwikkeld, genaamd Freemium. Dit is een billboard voorzien van een bluetooth functie. Via een poster wordt de consument aangespoord zijn bluetooth aan te zetten en via deze tool kan er interessante informatie verzonden worden, zoals een kortingsbon of andere content. Ik heb kwalitatief onderzoek gedaan naar de succesfactoren van Freemium. Tijdens deze afstudeeropdracht ben ik in aanraking gekomen met innovatieve marketing en Onetomarket sluit hier perfect op aan.”

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners