088 - 120 34 00

Marktplaats AdMarkt Update

Enkele maanden geleden is Marktplaats gestart met AdMarkt in een aantal rubrieken Onlangs heeft Marktplaats alle rubrieken vrijgegeven voor deze vorm van adverteren
Dit betekent dat er nu in alle rubrieken Topadvertenties geplaatst kunnen worden

Enkele maanden geleden startte Marktplaats in een aantal rubrieken met AdMarkt. Onlangs heeft Marktplaats alle rubrieken vrijgegeven voor deze vorm van adverteren.
Dit betekent dat er nu in alle rubrieken Topadvertenties geplaatst kunnen worden.

Onetomarket heeft als testbureau de eerste fase van AdMarkt meegemaakt. Veel van de punten die naar aanleiding daarvan aangedragen zijn zijn inmiddels verwerkt of worden op korte termijn opgepakt. Ook komende maanden zal Marktplaats nog veel aan AdMarkt en andere punten werken om het voor zowel adverteerders als de consument zo optimaal mogelijk te krijgen.

Volgende week wordt een zeer belangrijke start gemaakt voor ons, dan gaat de mediaconsole live. Hierin kunnen we campagnes goed opzetten, monitoren en vooral optimaliseren. Tegelijkertijd zijn we beter in staat te evalueren. Een ander positief punt is de mogelijkheid om bulk-upload te doen (komende periode nog in beperkte mate), een zeer interessante feature voor de grote adverteerders.

Zoals al eerder gemeld gelooft Onetomarket in de kracht van Marktplaats en heeft dit medium zich inmiddels ook op verschillende manieren bewezen. We maken dan ook graag een passend voorstel voor u.

Omdat Marktplaats u heel graag als adverteerder ontvangt en ons graag aan het werk ziet met de mediaconsole, geven ze komende periode zeer interessante kortingen. Vanzelfsprekend profiteert u hier als goede relatie van Onetomarket ook van.

Nog even kort AdMarkt:

  • de bovenste 3 advertenties van een advertentielijst in een bepaalde rubriek
  • afrekening op basis van CPC
  • positie op basis van geboden CPC en CTR
  • productgericht adverteren
  • koopgericht publiek bereiken
  • snellere en hogere conversies door optimale positie

Website statistieken Marktplaats.nl – november 2006 (bron STIR)
4.745.000 unieke bezoekers per maand, 35,2 bereik onder internetters

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners