088 - 120 34 00

Lampenier lanceert nieuwe geoptimaliseerde website

Lampenier de grootste lichtmodeketen van Nederland heeft afgelopen week een nieuwe website gelanceerd wwwlampeniernl De site die een nieuw uiterlijk een nieuwe webshop en een sterk verbeterde backend heeft is in samenwerking gebouwd door Yellow Lemmon Tree en Onetomarket

Lampenier, de grootste lichtmodeketen van Nederland, heeft afgelopen week een nieuwe website gelanceerd: www.lampenier.nl. De site, die een nieuw uiterlijk, een nieuwe webshop en een sterk verbeterde backend heeft, is in samenwerking gebouwd door Yellow Lemon Tree en Onetomarket.

Manon Otten, verantwoordelijk voor de marketing bij Lampenier: ‘De vorige site voldeed in meerdere opzichten niet aan onze doelstellingen. We willen als marktleider een prominentere online positie realiseren en meer conversies tot stand brengen om onze franchisers in de winkels te faciliteren. Om dit te realiseren hebben we op advies van Onetomarket techniek, teksten en usability onder de loep genomen om een vindbare en inspirerende website te laten bouwen.”

www.lampenier.nl

Ook het cms achter de website is geheel vernieuwd om een goede vindbaarheid in de zoekmachines te garanderen en het probleem van duplicate content te voorkomen. Daarnaast is het nieuwe cms veel beter in staat eenvoudig producten aan de webshop toe te voegen en te beheren.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners