088 - 120 34 00

Kwalitatieve links onmisbaar in SEO strategie

Sinds zomer 2007 heeft Onetomarket haar dienst Link Building aangescherpt waardoor het nog beter aansluit bij de laatste trends Voor het behalen van hoge posities in de zoekmachines is link building namelijk onmisbaar De verhouding tussen SEO on-page optimalisatie en link building off-page optimalisatie is 5050 Met behulp van link building wordt het ranken op hoge concurrentiekeywords mogelijk

Sinds zomer 2007 heeft Onetomarket haar dienst Link Building aangescherpt waardoor het nog beter aansluit bij de laatste trends. Voor het behalen van hoge posities in de zoekmachines is link building namelijk onmisbaar. De verhouding tussen SEO (on-page optimalisatie) en link building (off-page optimalisatie) is 50/50. Met behulp van link building wordt het ranken op hoge concurrentiekeywords mogelijk.

Een belangrijk onderdeel van de dienst link building is het link building report.
Het link building report is gebaseerd op een uitgebreide analyse van het linkprofiel van uw website en uw belangrijkste online concurrenten. Door middel van deze analyse wordt de concurrentiesituatie binnen de Google-rankings voor u inzichtelijk. Op basis van de gegevens uit het link building report kunt u uw positie tegenover de concurrenten doelgericht versterken en verbeteren.

Om dit te realiseren bevat het link building report uitgebreid advies. Welke mogelijkheden zijn er voor uw website om met link building de rankings te verbeteren?Welke middelen kunnen ingezet worden en welke sites zijn daarbij van belang?
Graag plant Onetomarket samen met u de vervolgacties en is ook uitvoerend en ondersteunend bezig met het verbeteren van uw link building.

Meer informatie over link building kunt u lezen in de : Link Building Whitepaper

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners