088 - 120 34 00

KLM kiest wederom voor Onetomarket

Luchtvaartmaatschappij KLM (onderdeel van de Air France-KLM groep) heeft na een Europese pitch gekozen om de samenwerking met het huidige online marketingbureau Onetomarket te continueren. Het bedrijf uit Arnhem heeft hiermee de opdracht verworven om ook de komende jaren de search marketing van KLM te mogen verzorgen. De waarde van de opdracht beloopt enkele miljoenen euro’s.

Onetomarket treedt hiermee voor KLM op als strategisch partner op het gebied van search marketing. KLM heeft gekozen voor Onetomarket op basis van de behaalde resultaten in de afgelopen jaren en vanwege het feit dat het online marketing bureau goede resultaten liet zien in de  Europese benchmark. “Onetomarket heeft bewezen innovatief te zijn in de toepassing van nieuwe technieken en technologieën om het rendement van zoekmachinemarketing te verbeteren. Search marketing is een specialisme welke wij als KLM willen uitbesteden. Onetomarket heeft bewezen deze discipline renderend voor ons in te zetten”, aldus Marcel Kuijn,  E-marketing manager bij KLM.

Deze strategische samenwerking is voor Onetomarket een belangrijke stap in het versterken van de samenwerking met KLM voor de komende jaren. “We hebben het in het selectietraject, dat een half jaar duurde en waarin 16 partijen betrokken waren, niet gemakkelijk gehad. Omdat KLM zeer hoge eisen stelt aan de samenwerking is het voor ons als online marketing bureau een kwaliteitslabel dat we graag naar de markt willen uitstralen”, aldus Jac van Ommen, CEO van Onetomarket. 

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners