088 - 120 34 00

Kleertjescom verkozen tot Beste Webwinkel 2007

Noordwijk aan ZeeEde – De beste webwinkels van Nederland zijn gisteren bekend gemaakt tijdens de gala-avond van de Nationale Thuiswinkel Awards 2007 De jaarlijkse vakprijs de publieksprijzen en de Branche-Innovatie Award zijn ten overstaan van bijna 600 aanwezigen in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee uitgereikt

Noordwijk aan Zee/Ede – De beste webwinkels van Nederland zijn gisteren bekend gemaakt tijdens de gala-avond van de Nationale Thuiswinkel Awards 2007. De jaarlijkse vakprijs, de publieksprijzen en de Branche-Innovatie Award zijn ten overstaan van bijna 600 aanwezigen in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee uitgereikt.

De Awards worden elk jaar georganiseerd en gefinancierd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards; een initiatief van de branchevereniging Thuiswinkel.org. Met de uitreiking van de Awards levert de stichting een positieve bijdrage aan het zelfbewustzijn van de branche. De stichting richt zich zowel op bedrijven als consumenten die respectievelijk verkopen en kopen op afstand.

Publieksprijzen
Voor de publieksprijzen kwamen 90 genomineerde webwinkels in aanmerking. Deze zijn eerder dit jaar, via een stemronde op internet, door 177.000 consumenten geselecteerd uit 350 inzendingen. Vervolgens beoordeelden de consumenten de genomineerde webwinkels met rapportcijfers.

Kleerjes.com bleek de absolute favoriet en is daarom de ‘overall winnaar’: de webshop kreeg de allerhoogste cijfers van het publiek en mag zich daarom vol trots de ‘Beste Webwinkel van Nederland’ noemen. Kleertjes.com verkoopt nieuwe merkkleding voor baby’s en kinderen in de maten 50 tot en met 176.

Uit het onafhankelijke consumentenonderzoek, dat Q&A Research en Consultancy in opdracht van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards uitvoerde, vloeide niet alleen de ‘overall winnaar’ voort. Er kwamen nog 17 webwinkels, uit 14 subcategorie

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners