088 - 120 34 00

Joost de Valk spreker tijdens a4uexpo in Londen

Op 25 en 26 oktober aanstaande vindt het a4uexpo plaats in Londen en Joost de Valk zal hier vragen beantwoorden in de Extreme SEO QA sessie Naast De Valk zijn Jason Duke Dixon Jones en Marcus Tandler ook sprekers in die sessie

Op 25 en 26 oktober aanstaande vindt het a4uexpo plaats in Londen en Joost de Valk zal hier vragen beantwoorden in de Extreme SEO Q&A sessie. Naast De Valk zijn Jason Duke, Dixon Jones en Marcus Tandler ook sprekers in die sessie.

Affiliate Marketing Conference & Exhibition is voor iedereen die in of rond Affiliate Marketing werkzaam is. Tijdens het programma komen ’s werelds beste affiliate marketeers, adverteerders, uitgevers en belangrijke leveranciers aan het woord.

Joost de Valk over a4uexpo: “Affiliates zijn, vaker dan SEO’s, bereid om de randen op te zoeken van wat oirbaar is volgens de zoekmachines, dat maakt dat nieuwe technieken vaak uit deze wereld komen. Alleen al om die reden heb ik erg zin om me een paar dagen in deze wereld te mengen. Daarnaast belooft de sessie over Extreme SEO erg leuk te worden, Dixon en ik zijn echte “nette” (white-hat) SEO’s, terwijl Marcus en Jason redelijk veel zoekmachine spam veroorzaken, ik ben erg benieuwd wat er allemaal uitkomt!”

Joost de Valk is Search Strategist bij Onetomarket. In deze functie adviseert hij bedrijven over zoekmachine optimalisatie. Joost is onder andere nauw betrokken bij de zoekmachine marketing campagnes van KLM, Wegener en Amadeus.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners