088 - 120 34 00

Google en MTV in online TV

Het internetbedrijf gaat bij wijze van experiment inhoud van de muziekzender uitzenden op zijn websites

Google en MTV Networks zijn overeengekomen samen te werken. Het internetbedrijf gaat bij wijze van experiment inhoud van de muziekzender uitzenden op zijn websites. Het materiaal van MTV wordt aangevuld met video-advertenties die Google verzorgt.

Naast muziekclips kunnen afleveringen van series als Jackass worden bekeken. Via sites die aangesloten zijn bij het advertentienetwerk van Google kunnen ook clips en series worden gekocht. De overeenkomst is in eerste instantie een test om te kijken of verdere samenwerking rendabel is. Het is de eerste keer dat de muziekzender inhoud aanbiedt buiten zijn eigen kanalen.

MTV Networks kampt al enige tijd met dalende reclameopbrengsten en verlies van kijkers aan internetsites die videomateriaal aanbieden op bijvoorbeeld YouTube.
De advertentiemarkt op internet verschuift van tekstadvertenties naar videoreclame, omdat steeds meer mensen een breedbandaansluitng hebben (ANP).

bron: www.adformatie.nl

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

onze partners